Kolding Lydklinik

Lydbehandling

Ordblind

De Indvendige Ukoncentrerede

Stave / Skrive

De Udvendige Ukoncentrerede

Chr A. Volf

Hvad kan man så gøre for at åbne op for de mange "døre/porte" der er lukkede.  Det vi gør, er at behandle med den omstridte fysiker,  danskeren Chr. A. Volfs, lyde.  I starten havde vi kun to af hans lyde, men så for mange, mange år siden fik vi en meget fornem gave foræret med disse ord: " Dette er jeg blevet tilbudt en formue for, men det skal komme menneskeheden til gode, derfor overdrager jeg hele fysikeren Chr. A. Volfs lydsystem til jer"

 

Må vi blive lidt ved Chr. A. Volfs tanker.
Volf ville så gerne , om han kunne hjælpe døve eller døvblevne til at høre. Det var hans store ønske.  Det er de tanker lydene er blevet udviklet over. Men med tiden indså Volf, at det ikke var de døve der fik hjælp ej heller de døvblevne.
Det Volf opdagede var, at de der ikke kunne læse, stave og meget andet, de begyndte at kunne det boglige, så sagde Volf : "Kan jeg ikke hjælpe de døve til at høre, men er i stand til at  hjælpe de ordblinde , da må det være målet".

 

Det er svært at tale, skrive om ordblindhed kontra lydbehandling for det er så omfattende. Vi har prøvet at samle et net i den jungle, som de ordblinde befinder sig i.
Med oplysninger som er samlet gennem daglig arbejde begynder forældrene at forstå årsag og virkning.

Chr. A. Volf